donderdag 24 april 2014

Groot vuurwerk op Koninginnedag bij Heeresmeer

Ξ CG Ξ Reactie mogelijkheid uigeschakeld
Foto: Wikipedia
Foto: Wikipedia

NIEUWE PEKELA – Bij het Heeresmeer wordt 30 april, Koninginnedag, een groot vuurwerk ontstoken.

De gemeente Pekela heeft toestemming verleend tot het ontsteken van een groot vuurwerk bij het Heeresmeer op Koninginnedag. Het vuurwerk zal tussen 21.30 en 23.30 uur door Wagenvoort Vuurwerk BV worden afgestoken.

U kunt tot en met 29 april bewaar indienen bij Gedeputeerde Staten, Postbus 610, 9700 AP Groningen of een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

De stukken liggen ook ter inzage bij de gemeente Pekela.

Bericht delen via Share on Facebook1Tweet about this on Twitter2Pin on Pinterest0

Reageer mogelijkheid uitgeschakeld.

Heeft u een reactie geplaatst op een artikel? Vergeet dan niet de mail in uw mailbox te bevestigen!

Radio Westerwolde Antenneschijf

3JS – Twee Zielen

3JS – Twee Zielen De nieuwe single ‘Twee Zielen’ komt op 26 april uit. Jan Dulles zegt over de nieuwe single “twee Zielen” : ‘Met deze single willen we de lente inluiden’. De mannen  Volledig bericht »

Activiteiten