--- Advertentie ---

Partij voor de Dieren: zaken doen met ‘eerlijke’ banken

Ξ CG Ξ Reactie mogelijkheid uigeschakeld
partij voor de dieren nieuw logo

VLAGTWEDDE – De Partij voor de Dieren vindt dat de gemeente Vlagtwedde alleen zaken moeten doen met ‘eerlijke’ banken. Dat zijn banken die onder meer rekening houden met mensenrechten, dierenwelzijn, natuur en milieu.

De Partij voor de Dieren in Vlagtwedde vindt het belangrijk dat de gemeente zaken doet met banken die hoog scoren op de Eerlijke Bankwijzer. Dergelijke banken investeren hun geld in mens- en diervriendelijke bedrijven en industrieën, dus niet in bijvoorbeeld de tabaks- of wapenindustrie.

De partij wil daarom van het college van Burgemeester en Wethouders weten met welke banken de gemeente Vlagtwedde zaken doet. Ook vraagt ze in hoeverre het gemeentebestuur maatschappelijke zaken als mensenrechten, wapenindustrie, vervuilende energie en dierenwelzijn laat meewegen in de keuze voor of het behouden van een relatie met een bank of banken.

Klik HIER om naar de website eerlijke bankwijzer te gaan.

 

 

Ingezonden.

--- Advertentie ---

Reageer mogelijkheid uitgeschakeld.

DIT KAN U OOK INTERESSEREN

Radio Westerwolde

--- Advertentie ---
OnderdelenStore24
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---

Radio Westerwolde Antenneschijf

Axwell Ingrossi – More Than you Know

Axwell Ingrossi – More Than you Know Hit na hit scoren ze, de mannen van Axwell /\ Ingrosso. En dat hebben ze nu ook weer gedaan. Met More Than you know hebben ze dance gemixed met een  Volledig bericht »
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---