--- Advertentie ---

Pascal van Norden wint de RUN van Winschoten (foto/video-update)

Ξ MvdS Ξ Reactie mogelijkheid uigeschakeld
Foto: Michiel van der Spek
Foto: Michiel van der Spek

WINSCHOTEN – De RUN van Winschoten kende dit jaar een Nederlandse Winnaar: Pascal van Norden. Aangezien in Winschoten ook het NK werd gehouden is hij daarmee ook automatisch Nederlands Kampioen. Beste vrouw was de Zweede Sophia Sundberg.

Voormalig bokser Van Norden was vorig jaar ook al Nederlands Kampioen op de 100 kilometer in Winschoten. Dit jaar liep hij de RUN in 7 uur, 6 minuten en 30 seconden. De Belg David Liviau werd tweede en de Tsjech Ondřej Velička derde. Meervoudig RUN-winnaar Daniël Orálek werd ‘slechts’ zevende.
Ook waren veel ogen gericht op de Winschoter Dick Abee. Voor hem was de 100 kilometer van de RUN een opmaat naar de Spartathlon, een wedstrijd eind deze maand over 246 kilometer van Athene naar Sparta in Griekenland. Abee liep ook dit jaar een prima RUN: hij werd namelijk derde in zijn categorie mannen 50+.

De 50 kilometer bij de vrouwen werd gewonnen door de Tsjechische Petra Pastorova. Zij liep een nieuw officieus parcoursrecord in 3.30.37. De Duitser Gerrit Wegener won bij de mannen in 3 uur, 9 minuten en 39 seconden.

Bij de 10×10 estafette won het team van Oudman/Valkema Sport, zowel bij de heren als de dames. Daarnaast werd ’s ochtends vroeg de Lutje Run gehouden en was er ook een wandelevenement wat gehouden werd vanaf het Noorderhonk, het onderkomen van Atletiekvereniging Aquilo aan de Bovenburen.

Foto’s: Jolanda Freitag / Michiel van der Spek (foto prijsuitreiking heren 100 km)/ Karina Poelman van Summerbody Beauty Health and Fitness.

Video: Ronny Regio-Events. Klik HIER voor alle foto’s van Ronny

--- Advertentie ---

Reageer mogelijkheid uitgeschakeld.

DIT KAN U OOK INTERESSEREN

Radio Westerwolde

--- Advertentie ---
OnderdelenStore24
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---

Radio Westerwolde Antenneschijf

Lars Koehoorn – Bring it On

Lars Koehoorn – Bring it On Lars Koehoorn heeft een nieuwe singel uitgebracht en het heet Bring it On. Het nummer is een pop/ tropical house nummer waar Lars en zijn team hard aan gewerkt hebben.  Volledig bericht »
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---