--- Advertentie ---

Bellingwedde dient bezwaar in tegen bouw windmolens Rhede

Ξ CG Ξ Reactie mogelijkheid uigeschakeld
Foto: Catharina Glazenburg
Foto: Catharina Glazenburg

BELLINGWEDDE, RHEDE – Landkreis Emsland (Duitsland) verleende onlangs een drietal bouwvergunningen voor de bouw van drie windmolens langs de grens. Het college van Bellingwedde is van mening dat dit een ongewenste ontwikkeling is en heeft bezwaar ingediend bij de bestuurders van Emsland.

De molens komen in een rij van andere molens te staan maar zijn 40 meter hoger dan de bestaande exemplaren. Volgens het college verstoren de nieuwe windmolens het landschap ernstig. Wethouder Bart Huizing: “De rij windmolens langs de grens tast het landschap van Westerwolde nu al aanzienlijk aan. Het toevoegen van nog hogere windmolens verstoort het beeld nog meer.”

Ingezonden.

--- Advertentie ---

Reageer mogelijkheid uitgeschakeld.

DIT KAN U OOK INTERESSEREN

--- Advertentie ---
OnderdelenStore24
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---

Radio Westerwolde Antenneschijf

Niall Horan – Slow Hand

Niall Horan – Slow Hand Van een rustig nummer naar een nummer met een sexy, funky gitaar. Zo zou je het verschil tussen This Town en Slow Hands kunnen noemen. Voor Slow Hands heeft Niall  Volledig bericht »
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---