--- Advertentie ---

Scouting jeugd Stadskanaal krijgt brandweer op bezoek

Ξ CG Ξ Reactie mogelijkheid uigeschakeld
Foto: Ronny
Foto: Ronny

STADSKANAAL – Scouting Stadskanaal in het Pagedal kreeg zaterdagmorgen bezoek van de brandweer.

De jeugd kon deze morgen even spelen met water en brandweerslangen. Brandweer Stadskanaal had voor leden van Scouting twee opdrachten klaar gezet. Met een brandslang moest men de brandjes in het huis blussen. Uiteraard als simulatie neergezet op de parkeerplaats naast het Scouting gebouw. Ook moesten ze een opgerolde brandweerslang uitrollen met als doel om hem recht uit te rollen en daarbij de tien kegels om te gooien.

Nadat alle leden aan de beurt waren geweest moest alles weer opgeruimd worden. De brandweer mannen begonnen en de jeugd hielp een handje mee. Uiteraard werd iedereen uitgenodigd om een kijkje in de brandweerwagen te nemen.
http://www.scoutingstadskanaal.nl/

Tekst en beelden door Ronny 112 Regioflits

--- Advertentie ---

Reageer mogelijkheid uitgeschakeld.

DIT KAN U OOK INTERESSEREN

Radio Westerwolde

--- Advertentie ---
OnderdelenStore24
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---

Radio Westerwolde Antenneschijf

Axwell Ingrossi – More Than you Know

Axwell Ingrossi – More Than you Know Hit na hit scoren ze, de mannen van Axwell /\ Ingrosso. En dat hebben ze nu ook weer gedaan. Met More Than you know hebben ze dance gemixed met een  Volledig bericht »
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---