--- Advertentie ---

Huninga’s Watersport breidt uit naar Havenkwartier Blauwestad

Ξ CG Ξ Reactie mogelijkheid uigeschakeld
Foto: Henk Pruim
Foto: Henk Pruim

BLAUWESTAD – Vandaag is bekend geworden dat de gemeente Oldambt het beheer van Jachthaven Havenkwartier Blauwestad heeft gegund aan Huninga’s Watersport.

Het watersportbedrijf uit Midwolda wordt voor 10 jaar verantwoordelijk voor de exploitatie van de jachthaven in Blauwestad. De gemeente had het beheer en onderhoud van de jachthaven medio januari openbaar aanbesteed via een concessie van diensten.
“Wij zijn erg blij dat we ons watersportbedrijf kunnen uitbreiden in Blauwestad. Het
Havenkwartier is een mooie haven waar de komende jaren door woningbouw en de aanleg
van de Blauwe Loper veel gaat gebeuren.”, zegt Thijs Huisman, directeur en eigenaar van Huninga’s Watersport. “We gaan dit seizoen de jachthaven toeristisch verder ontwikkelen door middel van bootverhuur en arrangementen in samenwerking met Azzurro Eten & Drinken.”, aldus Huisman. “Daarnaast hebben we nog meer leuke plannen voor de haven klaarliggen, maar die moeten eerst verder worden uitgewerkt.”

Huninga’s Watersport beheert al sinds 2007 de jachthaven in Midwolda. Daar verhuurt het watersportbedrijf onder de naam Bootverhuur Blauwestad zo’n 30 motorboten, sloepen, zeilboten en kano’s. Zeilschool Blauwestad is ook onderdeel van het bedrijf. Bij Huninga’s Watersport werken 2 vaste medewerkers en zo’n 15 oproepkrachten.

Ingezonden.

--- Advertentie ---

Reageer mogelijkheid uitgeschakeld.

DIT KAN U OOK INTERESSEREN

Radio Westerwolde

--- Advertentie ---
OnderdelenStore24
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---

Radio Westerwolde Antenneschijf

Lady Antebellum – This City

Lady Antebellum – This City Ondanks dat de band druk bezig is met hun You Look Good tour, hadden de bandleden van Lady Antebellum nog tijd om een nummer te schrijven. This City heeft het  Volledig bericht »
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---