--- Advertentie ---

Politie pakt mogelijke dief van Duitse vlaggen op

Ξ CG Ξ Reactie mogelijkheid uigeschakeld
Foto: Boris Peterka via http://nl.freepik.com/
Foto: Boris Peterka via http://nl.freepik.com/

KLUSE – De politie heeft vandaag de mogelijke dief van 15 Duitse vlaggen opgepakt.

Vanaf vorig jaar zomer zijn in Steinbild in de gemeente Kluse 15 Duitse vlaggen gestolen. De diefstallen vonden ’s nachts plaats. De vlaggen hingen bij woningen in Steinbild. Met name ten tijde van het Europees voetbalkampioenschap werden veel vlaggen van de masten gehaald en in de buurt verbrand.

De politie is de mogelijke dader aan de hand van beelden, gemaakt door een beveiligingscamera, op het spoor gekomen. In zijn woning in Steinbild is materiaal aangetroffen, waarmee zijn betrokkenheid bij de diefstallen bewezen kan worden. Het is niet bekend waarom de man de vlaggen heeft gestolen en verbrand.

--- Advertentie ---

Reageer mogelijkheid uitgeschakeld.

DIT KAN U OOK INTERESSEREN

Radio Westerwolde

--- Advertentie ---
OnderdelenStore24
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---

Radio Westerwolde Antenneschijf

Axwell Ingrossi – More Than you Know

Axwell Ingrossi – More Than you Know Hit na hit scoren ze, de mannen van Axwell /\ Ingrosso. En dat hebben ze nu ook weer gedaan. Met More Than you know hebben ze dance gemixed met een  Volledig bericht »
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---