--- Advertentie ---

Kunstenschool ZG houdt De Proeverij

Ξ CG Ξ Laat een reactie achter
Foto: Leonie Kuizenga
Foto: Leonie Kuizenga

STADSKANAAL, REGIO – Van 8 t/m 19 mei zet Kunstenschool ZG de deuren van al haar locaties open voor gratis proeflessen. Een breed publiek kan op deze manier kennismaken met het uitgebreide aanbod muziek, dans en theater.

Gedurende twee weken zijn kinderen en volwassenen welkom om lessen uit te proberen. Jonge kinderen kunnen vrij binnenlopen bij de groepslessen dans (ballet, streetdance, kinderdans), muziek en theater en mogen uiteraard meedoen aan de lessen. Zo kunnen ze echt ervaren of het iets voor hen is. Jongeren en volwassenen die wel eens hebben overwogen zangles te nemen of een instrument willen leren bespelen, of de draad gewoonweg weer willen oppakken kunnen zich aanmelden voor een vrijblijvende proefles.

Op www.kunstenschoolzg.nl is uitgebreide informatie over alle lessen te vinden.

 

Ingezonden.

--- Advertentie ---

Reageren

DIT KAN U OOK INTERESSEREN

Radio Westerwolde

--- Advertentie ---
OnderdelenStore24
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---

Radio Westerwolde Antenneschijf

Lars Koehoorn – Bring it On

Lars Koehoorn – Bring it On Lars Koehoorn heeft een nieuwe singel uitgebracht en het heet Bring it On. Het nummer is een pop/ tropical house nummer waar Lars en zijn team hard aan gewerkt hebben.  Volledig bericht »
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---