--- Advertentie ---

Kunstenschool ZG houdt De Proeverij

Ξ CG Ξ Reactie mogelijkheid uigeschakeld
Foto: Leonie Kuizenga
Foto: Leonie Kuizenga

STADSKANAAL, REGIO – Van 8 t/m 19 mei zet Kunstenschool ZG de deuren van al haar locaties open voor gratis proeflessen. Een breed publiek kan op deze manier kennismaken met het uitgebreide aanbod muziek, dans en theater.

Gedurende twee weken zijn kinderen en volwassenen welkom om lessen uit te proberen. Jonge kinderen kunnen vrij binnenlopen bij de groepslessen dans (ballet, streetdance, kinderdans), muziek en theater en mogen uiteraard meedoen aan de lessen. Zo kunnen ze echt ervaren of het iets voor hen is. Jongeren en volwassenen die wel eens hebben overwogen zangles te nemen of een instrument willen leren bespelen, of de draad gewoonweg weer willen oppakken kunnen zich aanmelden voor een vrijblijvende proefles.

Op www.kunstenschoolzg.nl is uitgebreide informatie over alle lessen te vinden.

 

Ingezonden.

--- Advertentie ---

Reageer mogelijkheid uitgeschakeld.

DIT KAN U OOK INTERESSEREN

--- Advertentie ---
OnderdelenStore24
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---

Radio Westerwolde Antenneschijf

Niall Horan – Slow Hand

Niall Horan – Slow Hand Van een rustig nummer naar een nummer met een sexy, funky gitaar. Zo zou je het verschil tussen This Town en Slow Hands kunnen noemen. Voor Slow Hands heeft Niall  Volledig bericht »
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---