--- Advertentie ---

Kunstenschool ZG houdt De Proeverij

Ξ CG Ξ Reactie mogelijkheid uigeschakeld
Foto: Leonie Kuizenga
Foto: Leonie Kuizenga

STADSKANAAL, REGIO – Van 8 t/m 19 mei zet Kunstenschool ZG de deuren van al haar locaties open voor gratis proeflessen. Een breed publiek kan op deze manier kennismaken met het uitgebreide aanbod muziek, dans en theater.

Gedurende twee weken zijn kinderen en volwassenen welkom om lessen uit te proberen. Jonge kinderen kunnen vrij binnenlopen bij de groepslessen dans (ballet, streetdance, kinderdans), muziek en theater en mogen uiteraard meedoen aan de lessen. Zo kunnen ze echt ervaren of het iets voor hen is. Jongeren en volwassenen die wel eens hebben overwogen zangles te nemen of een instrument willen leren bespelen, of de draad gewoonweg weer willen oppakken kunnen zich aanmelden voor een vrijblijvende proefles.

Op www.kunstenschoolzg.nl is uitgebreide informatie over alle lessen te vinden.

 

Ingezonden.

--- Advertentie ---

Reageer mogelijkheid uitgeschakeld.

DIT KAN U OOK INTERESSEREN

Radio Westerwolde

--- Advertentie ---
OnderdelenStore24
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---

Radio Westerwolde Antenneschijf

Coldplay – A L I E N S

Coldplay – A L I E N S Het is zover, de nieuwe EP van Coldplay genaamd Kaleidoscope is officieel uit en bevat maar liefst vijf tracks! Het is een kleine EP geworden omdat de heren van Coldplay  Volledig bericht »
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---