--- Advertentie ---

Expositie Dennis de Vries in gemeentehuis Veendam

Ξ CG Ξ Laat een reactie achter
Foto: Dennis de Vries
Foto: Dennis de Vries

VEENDAM – Van 24 april tot 2 juni 2017 exposeert Dennis de Vries in het gemeentehuis van Veendam. In het gemeentehuis is een expositiewand en deze biedt (amateur) kunstenaars uit Veendam en de regio de mogelijkheid om te exposeren.

Dennis de Vries

In het dagelijks leven is Dennis de Vries kok, maar fotograferen is toch wat hij het liefst doet. Er zit standaard een kleine camera in de binnenzak van zijn jas. Zodra er tijd is, gaat hij met de “grote” camera op pad. Soms om echt iets te gaan fotograferen, maar vaak gaat hij gewoon op pad en komt op de mooiste plekjes terecht. ‘’Als je de wereld bekijkt door je camera, dan let je op meer details dan als je normaal naar iets kijkt. De wereld ziet er dan gewoon heel anders uit.’’

Nieuwsgierig geworden? De expositie is te zien in het gemeentehuis van Veendam tijdens openingsuren.

Ingezonden.

--- Advertentie ---

Reageren

DIT KAN U OOK INTERESSEREN

Radio Westerwolde

--- Advertentie ---
OnderdelenStore24
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---

Radio Westerwolde Antenneschijf

Lars Koehoorn – Bring it On

Lars Koehoorn – Bring it On Lars Koehoorn heeft een nieuwe singel uitgebracht en het heet Bring it On. Het nummer is een pop/ tropical house nummer waar Lars en zijn team hard aan gewerkt hebben.  Volledig bericht »
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---