--- Advertentie ---

Nieuwe Sponsoren bij LTC Oude Pekela

Ξ CG Ξ Laat een reactie achter
Foto: LTC
Foto: LTC

OUDE PEKELA – Tennisvereniging LTC Oude Pekela heeft twee nieuwe sponsoren.

“Trots is het juiste woord wat in mij opkomt”, vertelt Johan Pander (rechts op de foto). “Met Klaverblad Verzekeringen en Hypotheek Expert Jack Pinkster voegen wij prachtige namen toe aan het lijstje van onze tennisvereniging. LTC Oude Pekela en ik zijn er van overtuigd dat wij in de toekomst veel voor elkaar kunnen betekenen”.

Klaverblad Verzekeringen sponsort al een aantal jaren met veel plezier plaatselijke
amateurverenigingen op het gebied van sport en cultuur. Zij staan als bedrijf midden in de samenleving en leveren op deze manier graag een bijdrage aan verenigingen waar mensen samen actief zijn en met elkaar veel plezier beleven in hun vrije tijd.

Jack Pinkster is aangesloten bij de formule Hypotheek Expert, gevestigd in Oude Pekela. Financiële zaken en verzekeringen vergen het nodige onderhoud. Jack is een man van het gebied, deze samenleving en komt bij u thuis.

Op de foto ziet u Angela van Dalen (Klaverblad), Jack Pinkster (Hypotheekexpert) en Johan Pander (LTC Oude Pekela)

Ingezonden.

--- Advertentie ---

Reageren

DIT KAN U OOK INTERESSEREN

Radio Westerwolde

--- Advertentie ---
OnderdelenStore24
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---

Radio Westerwolde Antenneschijf

Lars Koehoorn – Bring it On

Lars Koehoorn – Bring it On Lars Koehoorn heeft een nieuwe singel uitgebracht en het heet Bring it On. Het nummer is een pop/ tropical house nummer waar Lars en zijn team hard aan gewerkt hebben.  Volledig bericht »
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---