--- Advertentie ---

Nieuwe thuiszorgorganisatie BQR-Zorg, geen brug te ver!

Ξ CG Ξ Reactie mogelijkheid uigeschakeld
Foto: Freepik
Foto: Freepik

GRONINGEN – BQR-Zorg, is de nieuwe thuiszorgorganisatie in Groningen. Bij BQR-Zorg willen we de zorg afstemmen op ieders persoonlijke situatie. Zorg op maat!

Bij de Coöperatie BQR-Zorg U.A. werken zelfstandige professionals (zzp’ers) in de zorg. De zorgverleners leveren gezamenlijk zorg binnen de Coöperatie. Voor de zorgvrager heeft dat als voordeel dat hij/zij één aanspreekpunt heeft en dat hij/zij meer zekerheid heeft over de te leveren zorg. De ambitie van BQR-Zorg is om professionele zorg te bieden waarbij zorgvragers met een zorgvraag zo plezierig mogelijk kunnen leven en een kwalitatief waardig leven ervaren wat past in de situatie; zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen wonen en regie houden over hun eigen leven.

Kwalitatief goede zorg kenmerkt zich bij BQR-Zorg dat er een wederkerige relatie is tussen zorgverlener en de zorgvrager waarbij aandacht, zorgzaamheid en zorgvuldigheid centraal staat. Alle zzp’ers van BQR-Zorg zijn professionals met de vereiste kwalificaties en de nodige werkervaring. BQR-Zorg vindt dat goede zorg belangrijk is en voor iedereen toegankelijk moet zijn. Wij kijken wat WEL mogelijk is want, ‘geen brug te ver voor BQR’.

Bent u geïnteresseerd in het werken via BQR-zorg U.A. of wilt u zorg ontvangen van BQR-Zorg, kijk dan voor meer informatie op www.bqr-zorg.nl of neem contact op met onze zorgmanager mevrouw J. Roossien

Ingezonden.

--- Advertentie ---

Reageer mogelijkheid uitgeschakeld.

DIT KAN U OOK INTERESSEREN

Radio Westerwolde

--- Advertentie ---
OnderdelenStore24
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---

Radio Westerwolde Antenneschijf

Lady Antebellum – This City

Lady Antebellum – This City Ondanks dat de band druk bezig is met hun You Look Good tour, hadden de bandleden van Lady Antebellum nog tijd om een nummer te schrijven. This City heeft het  Volledig bericht »
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---