--- Advertentie ---

Renate Groenewold ontvangt cheque voor KIKA

Ξ CG Ξ Reactie mogelijkheid uigeschakeld
Foto ingezonden door organisatie Bruintje Beer Tocht
Foto ingezonden door organisatie Bruintje Beer Tocht

MUSSELKANAAL – Renate Groenewold ambassadrice van de stichting KIKA heeft een cheque ter waarde van € 3.633.06 ontvangen van de Bruintje Beer Tocht. Wybe Pol van Altaflex Fiets en Techniek reikte haar namens de organisatie van de Bruintje Beer Tocht deze cheque afgelopen week uit.

Renate, die zelf ook de tocht heeft meegereden, sprak haar waardering uit richting de organisatie van de Bruintje Beer Tocht. Niet alleen de mooie opbrengst voor onderzoek naar kinderkanker maar ook de perfecte organisatie van deze tocht verdient een pluim. “Ik ben blij dat ik als ambassadrice van de KIKA stichting hieraan een bijdrage heb mogen leveren”, aldus Renate.

Ingezonden.

--- Advertentie ---

Reageer mogelijkheid uitgeschakeld.

DIT KAN U OOK INTERESSEREN

Radio Westerwolde

--- Advertentie ---
OnderdelenStore24
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---

Radio Westerwolde Antenneschijf

Axwell Ingrossi – More Than you Know

Axwell Ingrossi – More Than you Know Hit na hit scoren ze, de mannen van Axwell /\ Ingrosso. En dat hebben ze nu ook weer gedaan. Met More Than you know hebben ze dance gemixed met een  Volledig bericht »
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---