--- Advertentie ---

Bestuur dorpsraad Wedde druk met voorbereidingen feestelijke onthulling dorpsplein Wedde

Ξ CG Ξ Reactie mogelijkheid uigeschakeld
Foto: Trijnie Spa
Foto: Trijnie Spa

WEDDE – In Wedde zijn bestuursleden van de dorpsraad al druk bezig met de voorbereidingen voor een feestelijke onthulling. Deze vindt plaats op zaterdag 20 mei om 14.00 uur op het vernieuwde dorpsplein.

Morgenmiddag wordt door de siersmid kunstenaar Willy Oosterveld en 2 leerlingen, de oudste en jongste van OBS de Vlonder, een kunstwerk op het dorpsplein onthuld. Ook worden er twee infopanelen onthuld. Dit wordt gedaan door de ontwerper van de infoplaat Martijn van der Voo en de twee leerlingen.

Ieder die hierbij aanwezig wil zijn wordt van harte uitgenodigd vanaf 13.30 uur op het dorpsplein . Na de onthullingen is er onder genot van een hapje en drankje nog een gezellig samenzijn op het dorpsplein.

Ingezonden.

--- Advertentie ---

Reageer mogelijkheid uitgeschakeld.

DIT KAN U OOK INTERESSEREN

Radio Westerwolde

--- Advertentie ---
OnderdelenStore24
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---

Radio Westerwolde Antenneschijf

Axwell Ingrossi – More Than you Know

Axwell Ingrossi – More Than you Know Hit na hit scoren ze, de mannen van Axwell /\ Ingrosso. En dat hebben ze nu ook weer gedaan. Met More Than you know hebben ze dance gemixed met een  Volledig bericht »
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---