--- Advertentie ---

Urnenhoeve wordt Brasserie & Partyboerderij Weddermeerhoeve

Ξ CG Ξ Reactie mogelijkheid uigeschakeld
open dag urnenhoeve

WEDDERBERGEN – Vanaf 3 juni 2017 krijgt Bistro & Partyboerderij de Urnenhoeve een nieuwe naam.

Vanaf 3 juni aanstaande heet Bistro & Partyboerderij de Urnenhoeve Brasserie & Partyboerderij Weddermeerhoeve. Deze naamswijziging wordt doorgevoerd omdat in de toekomst met betrekking tot recreatie en toerisme intensiever wordt samengewerkt met het aangrenzend Villapark & Paviljoen Weddermeer.

Op zaterdag 3 juni is er een feestelijke open dag vanaf 13.00 uur. U bent allen van harte welkom! Deze dag zal in het teken staan van heel veel faciliteiten die Brasserie & Partyboerderij Weddermeerhoeve te bieden heeft.

Er zijn leuke activiteiten voor iedereen met o.a. demonstratie paintballen, entertainer voor de kinderen, goochelaar, springkussen, rondvaart & kanoën op de Westerwoldse Aa, aqua ballen op het Weddermeer, live muziek, Ger’s ezelstal, Open Podium, hobby standwerkers, proeverijen uit eigen keuken, kortom heel veel vertier!

Graag verwelkomen wij iedereen binnenkort als gast in Brasserie & Partyboerderij Weddermeerhoeve.

Ingezonden.

--- Advertentie ---

Reageer mogelijkheid uitgeschakeld.

DIT KAN U OOK INTERESSEREN

Radio Westerwolde

--- Advertentie ---
OnderdelenStore24
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---

Radio Westerwolde Antenneschijf

Axwell Ingrossi – More Than you Know

Axwell Ingrossi – More Than you Know Hit na hit scoren ze, de mannen van Axwell /\ Ingrosso. En dat hebben ze nu ook weer gedaan. Met More Than you know hebben ze dance gemixed met een  Volledig bericht »
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---