--- Advertentie ---

Zevende wedstrijd Schutrups Loopcircuit op 3 juli

Ξ CG Ξ Reactie mogelijkheid uigeschakeld
Foto: Bé Eelsing
Foto: Bé Eelsing

ONSTWEDDE – De Onstwedderomloop op maandagavond 3 juli is alweer de zevende wedstrijd die meetelt voor de eindzege in het Schutrups Loopcircuit. De start van zowel de wedstrijd als van de trimloop is ’s avonds om 19.30 uur aan de Dorpsstraat, voor de winkel van Bakkerij Meinds in Onstwedde.

Inschrijven kan tussen 17.30 en 19.00 uur in de kantine van de voetbalvereniging Onstwedderboys aan de Lijnackerslaan. Daar is ook de douche- en kleedgelegenheid. De wedstrijdlopers moeten een afstand van tien kilometer afleggen.

Om 18.30 uur starten de trimlopen voor de jeugd over 500, 1000 of 2000 meter. Recreanten kunnen kiezen uit 2,5, 5, 7,5 of 10 kilometer. Hiervan zijn de start en de finish eveneens aan de Dorpsstraat. De deelnemers aan de trimlopen voor de jeugd kunnen zich vanaf 17.45 uur inschrijven voor Schoenenhuis Drenth. De organisatie is in handen van Runners Stadskanaal.

Ingezonden.

--- Advertentie ---

Reageer mogelijkheid uitgeschakeld.

DIT KAN U OOK INTERESSEREN

Radio Westerwolde

--- Advertentie ---
OnderdelenStore24
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---

Radio Westerwolde Antenneschijf

Lady Antebellum – This City

Lady Antebellum – This City Ondanks dat de band druk bezig is met hun You Look Good tour, hadden de bandleden van Lady Antebellum nog tijd om een nummer te schrijven. This City heeft het  Volledig bericht »
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---