--- Advertentie ---

Gewonden bij ongevallen Weener en Filsum

Ξ CG Ξ Reactie mogelijkheid uigeschakeld
Foto: Brandweer Leer
Foto: Brandweer Leer

WEENER, FILSUM – Gisteren zijn bij ongevallen in Weener en Filsum zijn vrijdag vijf personen gewond geraakt.

Vrijdagmiddag zag een 30 jarige inwoonster van Weener de auto van een 55 jarige man eveneens uit Weener over het hoofd toen zij vanaf de Rostocker Straße linksaf de B436 in de richting Bunde opdraaide. Bij de daarop volgende aanrijding raakten beide betrokkenen gewond. De beide auto’s, een Opel Astra en een Opel Corsa raakten ernstig beschadigd. De schade wordt geschat op 8.500 euro.

Op de autobaan 28 bij Filsum kwamen vrijdag in de namiddag twee Nederlandse auto’s met elkaar in botsing. Een 72 Nederlandse bestuurder van een Volvo V70 reed door onbekende oorzaak achterop de Suzuki Alto van een Nederlands echtpaar. Hierdoor kwamen beide auto’s in de berm terecht.

De inzittenden van de Suzuki, een Nederlands echtpaar van 81 en 79 jaar, moesten door de brandweer uit de auto worden geknipt. Zij werden zwaargewond naar een ziekenhuis gebracht. Een 55 jarige vrouw, die als passagier in de Volvo zat, raakte eveneens gewond. De Bestuurder van de Volvo kwam met de schrik vrij.

De weg is ter hoogte van het ongeval zo’n twee uur afgesloten geweest voor bergingswerkzaamheden. De totale schade bedraagt 12.000 euro.

Foto’s: Brandweer Leer

--- Advertentie ---

Reageer mogelijkheid uitgeschakeld.

DIT KAN U OOK INTERESSEREN

Radio Westerwolde

--- Advertentie ---
OnderdelenStore24
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---

Radio Westerwolde Antenneschijf

Lady Antebellum – This City

Lady Antebellum – This City Ondanks dat de band druk bezig is met hun You Look Good tour, hadden de bandleden van Lady Antebellum nog tijd om een nummer te schrijven. This City heeft het  Volledig bericht »
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---