--- Advertentie ---

Tweede zomermarkt met optredens van Bert & Loes en Martin Zemering

Ξ CG Ξ Reactie mogelijkheid uigeschakeld
Foto: Ronny
Foto: Ronny

STADSKANAAL – Donderdag 20 juli a.s. de tweede zomermarkt van dit seizoen in het centrum van Stadskanaal.

De zomermarkt wordt gehouden aan de Navolaan/Europalaan. De Navolaan wordt omgetoverd tot het “Waterlooplein van het Noorden”! met een breed scala aan Antiek, Brocante, Curiosa, Retro, Vintage & Vlo. De aansluitende straten worden gevuld met een warenmarkt met een enorme diversiteit. De markt begint om 14.00 uur en eindigt om 21.00 uur.

Vanaf 18.00 kan het publiek genieten van livemuziek bij één van de vele horecagelegenheden. Deze avond livemuziek aan de Navolaan t.h.v. Snackbar Benelux waar Bert en Loes zullen optreden en aan de Europalaan t.h.v. Petit Rest. De Babbelaer kan het publiek genieten van een optreden van Martin Zemering.

Ingezonden.

--- Advertentie ---

Reageer mogelijkheid uitgeschakeld.

DIT KAN U OOK INTERESSEREN

Radio Westerwolde

--- Advertentie ---
OnderdelenStore24
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---

Radio Westerwolde Antenneschijf

Coldplay – A L I E N S

Coldplay – A L I E N S Het is zover, de nieuwe EP van Coldplay genaamd Kaleidoscope is officieel uit en bevat maar liefst vijf tracks! Het is een kleine EP geworden omdat de heren van Coldplay  Volledig bericht »
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---