vrijdag 24 februari 2017

Carnaval bij C.V. De Kloosterwiekers

Dit jaar is het carnavalsweekend op 25 en 26 februari. De activiteiten van Carnavalsvereniging De Kloosterwiekers zullen Ter Apel, dat dan door het leven gaat als ’t Klooster & De Wieke, weer op zijn grondvesten doen schudden. Prins Marc І & Vorst Ronald І zullen met hun raad van elf voorop gaan in het feestgedruis.

Voorafgaand aan het carnavalsweekend zullen op vrijdag 17 en zaterdag 18 februari de traditionele buutavonden worden gehouden in residentie Het Boschhuis. Kaarten voor de buutavonden zijn te bestellen bij Wim Eilert, 06-10036397 (na 18:00 uur) voor zaterdag 18 februari is inmiddels een wachtlijst. Daarnaast zijn buutkaarten voor vrijdag 17 februari te koop bij de volgende ondernemers in Ter Apel; Jumbo Stuulen, Drogisterij Van der Tuuk en Bakkerij Bos en in Musselkanaal bij Visboetiek Hendrik & Fiona.

Op zaterdag 25 februari zal de grootste carnavalsoptocht van Noord Nederland weer door de straten van ’t Klooster en De Wieke trekken. Er zullen zo’n 60 praalwagens in de optocht deelnemen.
Op het evenemententerrein van het Dr. Mansholtpark in Ter Apel zal weer een feesttentencomplex verrijzen waarin op zaterdagavond 25 februari het grote carnavalsbal wordt gehouden, op zondag 26 februari vindt hier ’s middags het kindercarnaval plaats en zal ’s avond de prijsuitreiking van de carnavalsoptocht plaats vinden.

Uiteraard worden er naast bovengenoemde evenementen nog vele andere activiteiten georganiseerd. Zie voor meer informatie www.kloosterwiekers.nl

Radio Westerwolde

--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---

Radio Westerwolde Antenneschijf

Rondé – Naturally

Rondé – Naturally Het is heel erg hard gegaan met de band Rondé. Al vanaf hun eerste single, Run is Rondé al bekend. Nu hebben ze twee weken geleden hun debut album uitgebracht  Volledig bericht »
--- Partner ---
OnderdelenStore24
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---