vrijdag 24 februari 2017

Expositie in Klooster Ter Apel

Donderdag 26 januari zal directeur Margriet van Klinken een aantal architecten van de vermaarde Aarhus School of Architecture verwelkomen in Klooster Ter Apel van 14.00 – 17.00 uur voor het symposium “Danish Experiments in Architecture and Industrial Design”. De experts uit Denemarken laten zien hoe je oude ambachten en materialen kunt gebruiken als inspiratiebron en katalysator voor de transformatie naar volledig digitale ontwerp- en bouwprocessen.

Aan het eind van het symposium geeft wethouder Luth om 17.00 uur het startschot voor de expositie van “The Spine” van 26 januari tot 8 maart in de Kanunnikkenkerk van het klooster.
“The Spine” is een enorme wervelkolom die nieuwsgierig maakt. Het lijkt een skelet van een prehistorische gigant, maar het is het resultaat van verschillende experimenten met moderne ontwerpmethoden om de geschiedenis van het eeuwenoude ambacht van rietdekker te gebruiken als inspiratiebron voor de transformatie van analoge naar digitale ontwerp- en bouwprocessen.

Expositie “The Spine” toegankelijk voor publiek van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 – 17.00 uur en op zondag van 13.00 – 17.00 uur.

www.kloosterterapel.nl

Radio Westerwolde

--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---

Radio Westerwolde Antenneschijf

Rondé – Naturally

Rondé – Naturally Het is heel erg hard gegaan met de band Rondé. Al vanaf hun eerste single, Run is Rondé al bekend. Nu hebben ze twee weken geleden hun debut album uitgebracht  Volledig bericht »
--- Partner ---
OnderdelenStore24
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---