vrijdag 24 februari 2017

Westerwolde Weerbericht

Weerbericht van: Donderdag 23 februari 2017, door Jules Geirnaerdt

Het begint vandaag erg regenachtig want het is vanochtend bijna niet droog. Maar het waait nog niet zo hard en de temperatuur is 5 tot 7 graden. Vanmiddag vallen er soms pittige buien en dan neemt de wind ook toe tot windkracht 6, en er kunnen al vlagen zijn tot 80 km/uur. Vanavond is het ook onrustig met soms een bui en windvlagen, maar heel zware windstoten zijn er bij ons in Westerwolde (nog) niet. De meeste wind is voor de kust van Noord-Holland en Zuid-Holland, en Zeeland. Daar is vanavond windkracht 9 tot 10. Maxima vanmiddag rond 9 graden.

Wij hebben vooral komende nacht nog flinke windvlagen, wanneer de wind gaat draaien naar noordwest. Bij de Wadden dan enige tijd windkracht 8, en verder windvlagen van 70-90 km/uur. Het meeste bij het Wad.

Morgen is het een stuk rustiger met windkracht 4 tot 5, bij de Wadden soms 6. Het weer is ook beter met af en toe zon en nog een paar buien. Middagtemperatuur dan rond 8 graden. Zaterdag is het tot de middag wel droog, in de loop van de middag vanuit het westenwind wat regen. Zondag is het licht wisselvallig met vooral ‘s ochtends een paar buien, in de middag ook af en toe zon. Meeste wind bij ons dus vanmiddag, vanavond, en vannacht.

Radio Westerwolde

--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---

Radio Westerwolde Antenneschijf

Rondé – Naturally

Rondé – Naturally
Het is heel erg hard gegaan met de band Rondé. Al vanaf hun eerste single, Run is Rondé al bekend. Nu hebben ze twee weken geleden hun debut album uitgebracht  Volledig bericht »
--- Partner ---
OnderdelenStore24
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---
--- Advertentie ---