Meisjes C1 van SJO WVC kampioen

Foto ingezonden door HJ Pleiter

VEELERVEEN, VLAGTWEDDE – Na een indrukwekkende overwinning van 32 – 1 in de thuiswedstrijd tegen HZVV MC2 afgelopen zaterdag op sportpark De Barlage in Vlagtwedde,werden de meisjes van de SJO WVC C1 (Westerwolde – Veelerveen Combinatie) ongeslagen kampioen in hun klasse.

In de acht gespeelde competitiewedstrijden werd er door de meisjes totaal 131 keer gescoord en hoefde de keepster van het team de bal slechts negen keer uit het te net te halen. Op zich waren de meisjes dus veel te sterk voor hun tegenstanders, maar het is en blijft natuurlijk een mooie prestatie.

Na afloop van de kampioenswedstrijd ging het team – dat onder de bezielende leiding van Patrick Siegers staat – dan ook op de kar door de dorpen.

Op de foto het team van de meisjes uit Veelerveen en Vlagtwedde.

Ingezonden.