Politie Papenburg zoekt eigenaar(s) sieraden

Foto: Politie Emsland

PAPENBURG – De politie van Papenburg is op zoek naar de eigenaar(s) van de sieraden en het horloge op bijgevoegde foto.

De politie zoekt de eigenaar(s) van sieraden en een horloge. De spullen zijn waarschijnlijk van diefstal afkomstig. De politie gaat er van uit dat de spullen door een 48 jarige man uit Papenburg gestolen zijn. De sieraden werden bij doorzoekingen van de woningen van twee bekenden van deze man, een 32 jarige vrouw uit Cloppenburg en een 40 jarige vrouw uit Westoverledingen, aangetroffen.

De sieraden zijn waarschijnlijk tussen 2012 en januari 2015 gestolen. Bij de doorzoekingen heeft de politie nog meer spullen aangetroffen die van inbraken in Westoverledingen en Papenburg afkomstig waren. Deze zijn inmiddels aan de rechtmatige eigenaren teruggegeven.

Herkent u uw spullen? Bel dan met de politie in Papenburg 0049/4961/9260.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.