..

Ericarré met “Het Wenstheater” in Noorderbak

Foto: Bert Springer

ROSWINKEL – Theaterkoor Ericarré uit Erica staat voor de laatste keer met hun uiterst succesvolle musical “Het Wenstheater” op de planken en wel in de Noorderbak te Roswinkel.

Na driemaal in het uitverkochte thuishaven, ’t Schienvat op Erica, is op 28 februari de Noorderbak aan de beurt. Onder leiding van dirigent Erik Luikens, die ook arrangeert voor dit koor, zal nog éénmaal acte de précense gegeven gaan worden met de komische voorstelling vol populaire muziek.

Friends

Ericarré zal zich na dit optreden richten op het concert dat Friends in Harmony uit Ter Apel op poten zet. Het theaterkoor zal medewerking verlenen aan het 45 jarig jubileum van het koor Friends in Harmony, waar Erik Luikens ook de dirigent is. Friends in Harmony zal een avondvullend programma “met vrienden” verzorgen in de Muzeval op 13 juni a.s.

Noorderbak

Maar eerst zaterdagavond dan nog een keer de belevenissen van buurthuisbeheerder Henk ten tonele brengen in Het Wenstheater. Hierin reist Henk zijn droom achterna met zijn verloofde Annie en diens zus Sannie. In Parijs gaan zij op zoek naar hun ultieme geluk door een theater te beginnen. Er gebeurt van alles in dit theater en er worden mooie swingende maar ook ontroerende nummers ten gehore gebracht. Inmiddels wordt achter de schermen gewerkt aan een nieuw stuk welke wederom door eigen koorleden geschreven en geregisseerd zal gaan worden.

Kaarten verkrijgbaar via www.theaterdenoorderbak.nl

Tekst en foto’s Bert Springer

no images were found

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.