..

Man wil verwarmingsketel uit schoolgebouw stelen

WesterwoldeActueel.nl

EMMEN – Agenten hebben woensdagavond een 26-jarige man uit Emmen aangehouden op verdenking van inbraak in een school.

Rond 22.30 uur kwam er bij de politie een melding binnen dat er mogelijk ingebroken werd bij een school aan de Laan van de Eekharst. Getuigen hoorden glasgerinkel en zagen dat iemand met een zaklantaarn bij de school was. Hierop alarmeerden zij de politie.

Toen de agenten daar aankwamen zagen zij dat er ingebroken was in het ketelhuis. Daar bleek dat de 26-jarige verdachte naar binnen was gegaan en bezig was met het demonteren van de ketel. De Emmenaar is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau en ingesloten.

Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.