..

Veilig Zelfstandig Wonen, een Nieuw bedrijf in Nieuw-Buinen

Foto: Geert Smit

NIEUW BUINEN – In Nieuw Buinen is Marcel Bresters een nieuw bedrijf begonnen met alles op het gebied van veilig zelfstandig wonen.

VZWonen, oftewel “Veilig Zelfstandig Wonen” is een frisse onderneming met als hoofddoel, het ontzorgen van senioren en mindervalide op het gebied van veilig zelfstandig wonen. Alles onder 1 dak, van het verzorgen van woningaanpassing van A tot Z tot aan het uit handen nemen van zorg. Voorbeelden hiervan zijn; verlichting bij voor- en achterdeur, drempelhulpen, balkonverhogingen, aangepaste keukens en badkamers, trapliften, brand- en inbraakbeveiliging enzovoort.

Uniek concept

VZ Wonen beschikt over een uniek concept. Niet alleen het verkopen van preventie- en hulpmiddelen, ook wordt het geplaatst in een groot deel van Drenthe, Groningen en Friesland. Samen met u, uw ergotherapeut, kinderen of begeleiding gaan zij ervoor zorgen dat uw woning klaar is voor de toekomst.

Er zijn veel bedrijven die een hulpmiddel kunnen leveren maar daarmee bent u er nog niet. VZWonen gaat nog een stap verder. Wij nemen u mee in het hele proces en gaan er samen voor zorgen dat u klaar bent voor een zelfstandige toekomst en vooral dat u zich veilig gaat voelen. Inbraak- en brandpreventie is hier een onderdeel van.

Eigenaar is Marcel Bresters die na een reorganisatie van het bedrijf waar hij in dienst was werkloos werd maar voor zichzelf begon.

Hij is er voor senioren en mindervalide medemensen. Niet alleen voor particulieren, maar ook voor organisaties zoals ergotherapeuten, woningcorporaties, VvE’s, zorghotels, dagopvang, thuiszorgorganisaties, verpleeghuizen, enzovoort. Eigenlijk voor iedereen die baat heeft bij een aanpassing of hulpmiddel.

Aandacht en tijd voor de klanten, dat wordt bedoelt met persoonlijk. Samen nadenken over de situatie van de hulpvrager om zo een aanpassing of hulpmiddel op maat te creëren.

Voor meer info: http://www.vzwonen.nl/

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.