Eerste kinderactiviteit op woensdagmiddag in “Linked” succesvol

WesterwoldeActueel.nl

NIEUWE PEKELA – Jeugdsoos “Linked” in Nieuwe Pekela is vanmiddag begonnen met kinderactiviteit op de woensdagmiddag. Vanmiddag was er in de vorm van een inloopmiddag voor alle kinderen uit Nieuwe Pekela om  kennis te maken en mee te doen met de activiteiten.

In aanwezigheid van wethouder Anneke Duit kwamen er vanmiddag tijdens de inloopmiddag uiteindelijk 14 kinderen om enthousiast zich op het tekenen te storten.

Omdat het de eerste keer was werden de kinderen extra verwend met een bekertje ranja, plakje cake, snoepjes en andere hapjes. Jongerenwerker Terzah Jansen hoopt uiteindelijk zo’n 25 kinderen te mogen begroeten.

Elke woensdagmiddag zullen tussen 13.30-15.00 er voor kinderen van 4 t/m 12 jaar allerlei activiteiten worden gehouden. Bij mooi weer wordt dit verplaatst naar het volledig omsloten buitenterrein. Terzah en haar vrijwilligers waren voor een eerste keer tevreden en hebben nu al zin in de volgende activiteitenmiddag.

Volgende week woensdag 11 maart zijn de kinderen uit Nieuwe Pekela weer van harte welkom.

Foto’s: Herman Alink

no images were found

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.