Polen aangehouden voor heling

Foto: Huisman Media

GRONINGEN – De politie heeft dinsdag aan het einde van de middag de twee Polen van 24 en 28 jaar aangehouden op verdenking van heling.

In de bestelbus van de mannen vonden agenten een grote partij gereedschap. Een deel daarvan stond als gestolen geregistreerd. Beide verdachten werden voor nader onderzoek ingesloten.

Surveillerende agenten reden over de Ringweg Oost en zagen daar een bestelbus rijden. De agenten besloten om de bestuurder een stopteken te geven. Na een controle bleek dat de bus niet was verzekerd. Toen agenten in de laadruimte keken, zagen ze een grote partij gereedschap liggen. Een snelle check leerde dat een deel als gestolen stond geregistreerd. Beide mannen werden daarop aangehouden. De bestelbus en het gereedschap werd in beslag genomen. Nader onderzoek volgt dan ook.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.