Voorjaarsmarkt nu al geslaagd

Foto: Catharina Glazenburg

BLIJHAM – De Voorjaarsmarkt die vandaag wordt georganiseerd in de Blanckenborg is nu al geslaagd.

Vandaag is er Open Huis en een Grote Voorjaarsmarkt in ‘de Blanckenborg’ te Blijham. Tot 21.00 uur kunt u kennis kunt maken met alles wat ‘de Blanckenborg’ te bieden heeft. Ook is er een gezellige voorjaarsmarkt. De opbrengst van deze markt wordt besteed aan de verbouwing van de recreatiezaal.

Vanmiddag liep het al storm vertelt medewerkster Clarie de Boer. Veel bewoners en belangstellenden van buiten het zorgcentrum namen al een kijkje. Voor iedereen is er een gratis kopje koffie of thee en een stuk boterkoek uit eigen keuken.

In de recreatiezaal staan diverse stands met allerlei artikelen die aan de man gebracht worden. Zo zijn er boeken, kaartjes, bloemstukjes, diverse handwerken en is er een kleine rommelmarkt. Er worden lootjes verkocht waarmee mooie prijzen verdient kunnen worden, en kan men het gewicht van een kaas raden.
In de hal kunnen de bezoekers een keuze maken uit zoute haring, snert, broodjes hamburger en kniepertjes.

Pieter Dekker toont zijn muzikale talenten met een draaiorgel en een accordeon en bij de dames van de verpleging kunt u een gezondheidscheck laten uitvoeren. Ook zijn er rondleidingen over diverse afdelingen, wordt er informatie gegeven over de gewijzigde wet- en regelgeving in de zorg, kunt u uw sjoelvaardigheden testen en kinderen kunnen op de foto met Kwebbel, zich laten schminken of een cadeautje grabbelen in de grabbelton.

De voorjaarsmarkt is nog te bezoeken tot 21.00 uur.

Foto’s: Catharina Glazenburg

no images were found

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.