..

Ondernemers uit Oude Pekela presenteerden zich op een beurs

WesterwoldeActueel.nl

OUDE PEKELA – Op de vandaag gehouden ondernemers promotiebeurs te Oude Pekela, welke werd geopend door wethouder economische zaken Hennie Hemmes, hebben zo’n 25 ondernemers uit Oude Pekela zich gepresenteerd tijdens deze eerste editie georganiseerd door de nieuw opgerichte Ondernemersvereniging Oude Pekela (OOP).

Ze hebben zich ten doel gesteld om de ondernemers meer te laten samen te werken en van elkaars kracht te profiteren waardoor er meer een eenheid ontstaat. Deze beurs is daarvan het bewijs. Met het voorjaar in zicht willen zij hun nieuwe collecties graag laten zien en welke diensten ze allemaal in hun pakket hebben. Voor 2.50 euro kon men deze beurs bezoeken en profiteren van de aangeboden aanbiedingen.

Foto’s: Herman Alink

no images were found

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.