Vele vrijwilligers uit Pekela stroopten vandaag de mouwen op

WesterwoldeActueel.nl

Oude/Nieuwe/Boven Pekela – In het kader van NL Doet waren er diverse activiteiten die op verschillende locaties in de gemeente Pekela werden uitgevoerd door vele vrijwilligers.

Met name is vermeldingswaardig, dat 2 bewoners van het AZC te Oude Pekela vanmorgen op de fiets zich melden bij Scouting Nieuwe Pekela of ze mochten mee helpen. Opvallend was met hoeveel enthousiasme overal werd geklust.

De fotorapportage is gemaakt in Oude Pekela bij Lawn Tennis Club, in Nieuwe Pekela bij de Hobbysoos A12,buurtvereniging Rondom ’t Verloat, Scouting, Tennisclub en in Boven Pekela bij het dorpshuis de Riggel.

Foto’s: Herman Alink

no images were found

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.