Bestuurster Toyota Landcruiser ernstig gewond bij ongeval B70

Foto: Politie Duitsland

PAPENBURG – Gisteravond om 18.20 uur is bij een ongeval op de B70, ter hoogte van Papenburg, een 37 jarige vrouw zwaar gewond geraakt.

De vrouw verloor door onbekende oorzaak de controle over haar Toyota Landcruiser toen zij vanaf de Rheiderlandstraße de B70 in de richting van Aschendorf wou oprijden. De auto kwam op de verkeerde weghelft terecht en botste tegen een lijnbus. Een daarachter rijdende 20 jarige vrouw kon niet meer zo snel stoppen en knalde achterop de bus.

De 37 jarige bestuurster van de Toyota Landcruiser raakte in haar voertuig bekneld. Zij werd door de brandweer van Papenburg uit haar benarde positie bevrijd en zwaar gewond naar het Marienkrankenhaus in Papenburg gebracht. Toen zij daar aankwam bestond levensgevaar; haar toestand is nu stabiel.

De 60 jarige buschauffeur en de 20 jarige bestuurster van de andere auto kwamen met de schrik vrij. Alle drie voertuigen raakten zwaar beschadigd. De B70 is ter hoogte van het ongeval tot middernacht afgesloten geweest.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.