..

Politie zoekt eigenaar vier spijkerbroeken

polizeiinspektion-emsland-grafschaft-bentheim-pol-el-


PAPENBURG – De politie van Papenburg is op zoek naar de eigenaar van vier spijkerbroeken.

Op zaterdag 14 maart heeft de politie in Papenburg twee mannen aangehouden. Zij hadden zakken bij zich met daarin voor 2.600 euro aan onder anderen merkkleding. Ook werden spullen aangetroffen die gebruikt worden bij professionele winkeldiefstal.

Van veel van de gevonden goederen wist de politie de rechtmatige eigenaars te achterhalen. Ze waren bij diverse zaken in Papenburg gestolen. Van vier spijkerbroeken van het merk Diesel en een opvallende horlogecassette met het opschrift Friedrich 23 zijn de eigenaars nog niet achterhaald. (zie foto)

De eigenaars en eventuele getuigen worden verzocht zich te melden bij de politie in Papenburg, telefoonnummer 0049/4961/9260.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.