..

Auto slaat over de kop; 19 jarige bestuurder gewond

WesterwoldeActueel.nl

SURWOLD – Vanmorgen is bij een ongeval op de hoofdstraat in Surwolde een 19 jarige automobilist gewond geraakt.

Vanmorgen is een 19 jarige automobilist gewond geraakt. Nadat hij met zijn VW Golf een vrachtwagen met aanhanger had ingehaald raakte hij in een slip en kwam in de linker berm terecht. Hij probeerde zijn auto tevergeefs tegen te sturen. Via de rijbaan belandde hij in de rechterberm en sloeg over de kop.

De auto bleef op het dak liggen. De bestuurder zat bekneld en moest door de brandweer van Surwold uit zijn benarde positie bevrijd worden. Hij werd met onbekende verwondingen naar het Marienkrankenhaus in Papenburg gebracht.

De politie vermoedt dat de auto na de inhaalmanoeuvre door een windvlaag is gegrepen. De auto kan als total loss worden beschouwd.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.