Subtop Dressuur in Onstwedde

Foto: Henk Pruim

ONSTWEDDE – Op zaterdag 11 april wordt er voor het eerst in manege De Driesporen te Onstwedde subtop dressuur gereden.

Subtop Dressuur is een dressuurwedstrijd die wordt verreden door ruiters en amazones die uit het gehele land kunnen komen. De subtop is een klasse onder de topdressuur en de Grand Prix. Er wordt dus op een hoog niveau gereden.

De ruiters/amazones mogen rijden met dressuurhoed en slipjas, wat natuurlijk een mooie en elegante uitstraling heeft. De verplichte onderdelen die moeten worden verreden zijn ook zeer moeilijk van aard en een lust voor het oog. Voor Paardensportvereniging De Driesporen een unicum om dit te mogen organiseren. Dankzij vele bedrijven in Onstwedde en omgeving is deze wedstrijd mede mogelijk gemaakt.

De wedstrijden beginnen om 9.00 uur en zullen ongeveer duren tot 16.00 uur. Iedereen is welkom en de toegang is gratis.

Meer informatie op www.driesporen.nl

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.