Motorrijder zwaar gewond na uitwijken voor vrouw in rolstoel

WesterwoldeActueel.nl

NIEDERLANGEN – Gistermiddag is een 41 jarige motorrijder zwaar gewond geraakt toen hij moest uitwijken voor een bejaarde vrouw in een rolstoel.

Gistermiddag zag een 81 jarige vrouw bij het oversteken van de kruising van de Ploorstraße met de Sustrumer Straße een 41 jarige motorrijder over het hoofd. Om een aanrijding met de vrouw, die in een rolstoel zat, te voorkomen week de van rechts komende motorrijder uit. Hierbij overreed hij een hond die aangelijnd naast de rolstoel liep.

De motorrijder viel hard op het wegdek en raakte daarbij zwaar gewond. Hij werd met een ambulance naar een ziekenhuis gebracht. De 81 jarige vrouw bleef ongedeerd. Haar hond heeft de aanrijding niet overleefd.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.