PvdA huldigt mevrouw Schut voor haar 65 jarig lidmaatschap

Foto: Johan de Boer

TER APEL – Vanmiddag werd de 89 jarige mevrouw K Schut-Drent gehuldigd voor haar 65 jarig lidmaatschap van de Partij van de Arbeid.

In haar appartement in het woonzorgcentrum in Ter Apel werd mevrouw K Schut-Drent vanmiddag gehuldigd voor haar 65 jarig lidmaatschap van de PvdA. Zij kreeg uit handen van afdelingsvoorzitter van de PvdA Vlagtwedde Marco Benz en secretaris Roelof van Dam een penning met daarop 65 jaar PvdA en een prachtig boeket bloemen uitgereikt.

Vanavond is in De Gelegenheid in Musselkanaal de gezamenlijke 1 mei viering. Als sprekers zullen daar optreden: Siepie de Jong, 50 jaar actief voor partij in het land en in de regio,onder andere als staatssecretaris, partijbestuurslid en burgermeester en Lilianne Ploumen: Minister van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking en daarvoor partijvoorzitter.

Ook zijn vanavond nog twee jubilarissen aanwezig: de heer J Kuiper (50 jaar lid) en de heer Freerk Waarsing (25 jaar lid). Zij worden door Lilianne Ploumen gehuldigd.

Het belooft een gezellige avond te worden met optredens van Erwin de Vries.

Onze fotograaf Johan de Boer was vanmiddag bij de huldiging van mevrouw Schut aanwezig. Zij kan vanwege haar gezondheid vanavond niet op de feestavond aanwezig zijn.

Foto’s: Johan de Boer

no images were found

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.