‘Me-time’ voor Stichting Haarwensen op 21 mei

WINSCHOTEN – Op donderdag 21 mei vindt de eerste editie van het ‘Me-time’ event plaats.

Het evenement is er om kennis te maken met een gezonde lifestyle. In Sportcentrum Nico Jager vinden er vanaf 17.00 uur een verscheidenheid aan gratis workshops, belevenissen en demonstraties plaats. De avond staat in het teken van het goede doel: Stichting Haarwensen, waar die avond geld voor ingezameld wordt, middels een verloting en het beschikbaar stellen van een deel van de opbrengst voor dit goede doel.

De organisatie van het ‘Me-Time’ event is in handen van diverse gezondheids- en beautyprofessionals in samenwerking met Sportcentrum Nico Jager. Voor bezoekers dé gelegenheid om eens kennis te maken met o.a. Shiatsu, diverse massages, huid- en kleuranalyse, make-up advies, impedantiemeting, haaradvies, gezonde voeding en de nieuwste vormen van work-outs. Door een unieke samenwerking komen sport, gezondheid en beauty op een bijzondere wijze samen.

Stichting Haarwensen

Stichting Haarwensen is er voor kinderen tot en met 18 jaar, die door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid) in aanmerking komen voor een haarwerk of pruik.

Deze kinderen zouden er alles voor over hebben om weer met een volle haardos door het leven te kunnen. Maar goede haarwerken en pruiken zijn vaak onbetaalbaar en er wordt slechts een klein gedeelte door de verzekering vergoed. Stichting Haarwensen wil deze kinderen de keuze bieden uit een grote collectie pruiken van hoge kwaliteit, zonder dat daaraan voor hen kosten verbonden zijn.

Het ‘Me-time’ event start om 17.00 uur en vindt plaats te Sportcentrum Nico Jager, Bovenburen 104b, Winschoten.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.