Baby- dreumescafé in Bibliotheek Winschoten

Foto: freepik

WINSCHOTEN – Maandagochtend 15 juni is er weer een baby-dreumescafé voor (groot)ouders met kinderen van 0-2 jaar in de nieuwe bibliotheek in de Klinker. Het begint om halftien en duurt ongeveer een uur. Het thema is muziek.

Jonge kinderen kunnen intens genieten van muziek en muzikale spelletjes. Ze zijn vol aandacht bij het horen van geluiden, liedjes, muziek en instrumenten. Greet Polman van Muziek op Schoot laat zien en horen hoe leuk spelen met geluiden en muziek is. Ieder die wil, kan meedoen! Het plezier staat voorop. Onder het genot van een kopje koffie of thee kan je ervaringen uitwisselen met andere ouders. Ook zijn Ciska Postema van PrengerHoekman en Emme Beije van het Consultatiebureau aanwezig. Bij hen kunt u terecht met vragen over de motoriek en opvoeding.

Inloop vanaf 9.30. Greet begint met haar muziekprogramma rond 9.45 uur.

Aanmelden vinden we prettig. Dat kan via winschoten@mijneigenbibliotheek.nl, of per telefoon 0597-700270 tijdens openingsuren.

Dit baby-peutercafé is mede mogelijk gemaakt door de medewerking van het Centrum Jeugd en Gezin van Bellingwedde en Oldambt.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.