Het Bloemetje van De Dag gaat deze week naar Jan en Gerda Overduin

VLAGTWEDDE – Deze week gaat het Bloemetje van De Dag naar Jan en Gerda Overduin uit Sellingen.

Jan en Gerda Overduin krijgen het bloemetje aangeboden door hun dochter Bianca. Bianca schreef: Eigenlijk verdienen mijn ouders elke week wel een bloemetje. Ze hebben ons gezin een jaar geleden drie maanden in huis gehad vanwege onvoorziene omstandigheden. En nog steeds staan ze voor ons klaar! Ik zou graag mijn ouders in het zonnetje willen zetten met een boeket bloemen, gewoon omdat ze me lief zijn, en ik enorm veel van hun hou.

Op woensdag geeft Martijn Geertsema in de Dag Vanmorgen gratis een boeket bloemen aan iemand die het volgens u echt verdiend! Dus kent u iemand die een bloemetje verdiend, jong of oud? Stuur dan een mail naar bloemetje@radiowesterwolde.nl.

Uit de verschillende reacties, kiest hij elke week de meeste aansprekende reden.

Het bloemetje van De Dag wordt mede mogelijk gemaakt door: Hof van Sellingen te Sellingen, Bloemen en Kadoboetiek Anne – Fleur te Vlagtwedde en Bloemenhuis Bennie te Onstwedde.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.