Vier je weekend met zomerse hits bij Fever Radio

We hebben er even op moeten wachten, maar vandaag is het dan toch zo ver. Een dag waarbij we weer lekker in de korte broek kunnen lopen, want het is natuurlijk een stralende dag. En dan is het ook nog eens weekend!

Om je weekend zo goed mogelijk te beginnen hoor je tussen 19:00 en 21:00 de vrolijkste zomer nummers bij Fever Radio. Zomerse verzoekjes zijn uiteraard ook welkom, via onze Facebook, of natuurlijk via de telefoon: 0599-313579.

Verder in de uitzending:
We blikken even kort terug op Love is the Drug, komen we weer met een nieuwe top 5 van …, zetten we weer het nerdbrilletje op voor het nerdmomentje en laten we de bingo molen weer een nummer voor ons kiezen bij de Bingo Track.

Kortom, luid met Dennis en Christiaan het weekend in van 19:00 tot 21:00 bij Radio Westerwolde.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.