Strandvolleybal Westerwolde maakt zich op voor “het gezelligste weekend van het jaar”

Foto: Bé Eelsing

WEDDERBERGEN, 12-6-2015 – Vandaag begint de 28e editie van het populaire strandvolleybaltoernooi in de Wedderbergen.

Vanmorgen om tien uur gingen de hekken bij de zwemplas in de Wedderbergen open. Veel deelnemers trokken een sprint voor die ene plek. De afgelopen tijd hebben velen vast een kijkje genomen, de voors en tegens tegen elkaar afgewogen en uiteindelijk een plaats voor de tent uitgekozen. Nu was het zaak de concurrentie voor te zijn en te zorgen dat je de plek claimde.

Aan deze 28 e editie, die van 12 tot en met 14 juni duurt, doen 227 teams mee. Een nieuwe mijlpaal, waar de organisatie heel blij mee is. Het thema dit jaar is Wild, Wild West. Niet alleen het strand en de omgeving rondom de zwemplas in de Wedderbergen zal volgens dit thema worden aangekleed; ook van de deelnemende teams wordt verwacht dat zij iets origineels doen in de geest van het thema.

Ook dit jaar is Josephine van der Woude wederom van de partij. Zij biedt de spelers de mogelijkheid, middels stoelshiatsu, met drukpuntmassage de spieren in je hoofd, rug, nek, armen en handen te laten behandelen. In een druk, lang en dus vermoeiend strandvolleybalweekend een echte verademing. Josephine vraagt daarvoor een geringe financiële bijdrage, wat volledig ten goede komt aan een goed doel. Dit jaar heeft zij gekozen voor zorgcentrum De Blanckenborg in Blijham. Het geld wordt, onder het motto: Geef de Blanckenborg kleur, gebruikt voor de aankleding van de gerenoveerde recreatiezaal.

Foto’s: Bé Eelsing

no images were found

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.