Laura Setz Nederlands Jeugd Kampioen 200 m wisselslag

Foto: Ina Setz

NIEUW BUINEN, EINDHOVEN – Laura Setz uit Nieuw Buinen is afgelopen weekend, tijdens de Nederlandse Junioren en Jeugd kampioenschappen lange baan zwemmen in Eindhoven, Nederlands jeugd kampioene geworden op de 200 m wisselslag.

De zwemster van Nova mocht daarnaast de zilveren medaille op de 800 m vrije slag en de bronzen medaille op de 400 m wisselslag in ontvangst nemen.

Clubgenoten Manon Manning en Berjen Mellema stonden ook op het podium. Manon won 2 zilveren medailles (50 m rugslag en 50 m vlinderslag) en 2 bronzen medailles (100 en 200 m rugslag). Berjen veroverde een bronzen medaille op het koningsnummer, de 100 m vrije slag.

Ook de andere Nova zwemmers zwommen een prima toernooi en werden beloond met diverse PR’s.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.