Minioren zwemvereniging NOVA succesvol tijdens Noordelijke Finales

Foto: Zwemvereniging NOVA

BEILEN, STADSKANAAL – Naast het voor de jeugd en junioren zwemmers van zwemvereniging NOVA zeer succesvol verlopen NJJK in Eindhoven, vonden het afgelopen weekend in Beilen de Noord-Nederlandse Miniorenfinales plaats.

Vijf NOVA-minioren verschenen op 13 en 14 juni in Beilen aan de start, zij hadden zich tijdens de voorrondes geplaatst bij de beste achttien zwemmers in hun leeftijdscategorie. Ook de jonge zwemmers van de club timmeren flink aan de weg.

Jongste deelnemer Vic van Kalmthout zwom een hele mooie 100 meter vrije slag en ook Megan Meinds, de enige dame in het gezelschap, kon goed meekomen in haar leeftijdscategorie.

Medailles waren er voor Stijn Brinks, zilver op 100 m. schoolslag, brons 100 m. rugslag, 100 m. vlinderslag en 200 m. wisselslag, Marc Manning won zilver op de 100 m. rugslag, en Mats Meyer won zilver op de 50 m. vlinderslag.

Op de foto Marc, Megan, Stijn en Mats na afloop van de wedstrijden met een welverdiend ijsje. Vic was eerder klaar en ontbreekt op de foto.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.