Israëlavond op camping de “Sikkenberg”

ONSTWEDDE – De werkgroep “Erets Ha Tsafon” van Christenen voor Israël organiseert op woensdag 15 juli een Israëlavond op camping de “Sikkenberg” Sikkenbergweg 7 te Onstwedde.

Spreker zal zijn Ds Kees van Velsen uit Huizen. Nu ook spreker voor Christenen voor Israël en voormalig hoofd nazorg Evangelische Omroep. Hij zal spreken over het thema: “ALLES VERLOOPT NAAR GODS PLAN“.

Verder is er medewerking van Marcel van der Poel uit Werkendam, die ook de samenzang zal begeleiden. Marcel van der Poel (1985) is een veelzijdig muzikant. Hij is voornamelijk actief als pianist, zanger en dirigent. Als pianist/dirigent begeleidt hij verschillende gospel/jongerenkoren en zangeressen. Ook schrijft hij eigen liederen en voert deze uit met zijn band. In zijn teksten zoekt hij naar de diepte en schoonheid van taal, en probeert hij zijn publiek en zichzelf vragen te stellen over de wereld
om ons heen en wie we als mens zijn.

Alles zal plaatsvinden in de grote tent midden op het terrein. De toegang is gratis wel is er een collecte voor de Holocaust
overlevenden in Israël . Iedereen is van harte welkom. Na afloop is er een kopje koffie en/of thee.
Aanvang 19.30 uur.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.