Muziekschool Oost Groningen sluit seizoen af met festival “Zomer” (Video-Update)

Foto: Ronny

STADSKANAAL – Woensdagavond sloot Muziekschool Zuid-Groningen het seizoen feestelijk af met het Slotfestival ‘Zomer’.

Vanaf 19.00 uur kon het publiek gratis in Theater Geert Teis in Stadskanaal genieten van diverse optredens. De openingsact werd gedaan door Duo Musa met een verbluffende tissu-act. Vervolgens kon het publiek genieten van onder anderen: kleuterballet, streetdance en zang.

Ook kon iedereen het “Musicmonster”, de machine warmee iedereen muziek kan maken, uitproberen. Voor bezoekers die geïnteresseerd zijn in het spelen bij een muziekvereniging werd een instrumentenmarkt gehouden.

Big Band Big Time sloot de avond met een aantal swingende nummers af.

Foto’s/video’s: Ronny regio-events

no images were found

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.