Inwoner van Stadskanaal krijgt na aanrijdingen klappen van buurman

Foto: Huisman Media

STADSKANAAL – De politie hield dinsdagmiddag een 43-jarige inwoner van Stadskanaal aan. De man wordt ervan verdacht zijn 40-jarige buurman te hebben mishandeld en bedreigd.

Die laatste had kort daarvoor voor zijn flat in zijn auto een aanrijding met een 17-jarige plaatsgenote gehad. Zij was daarbij ten val gekomen met haar fiets en deze was hierbij beschadigd geraakt. Om de schade direct te regelen vroeg hij haar mee te gaan naar zijn woning. De 43-jarige buurman stond vanaf zijn balkon te schreeuwen dat hij niet ‘verzekerd is’, ‘blind is’ en dat ‘hij niet gaat betalen’. Ook gooide hij een plastic fles naar beneden en schreeuwde dat hij de 40-jarige dood ging maken.

Bij de voordeur van zijn woning aangekomen bleek de 43-jarige buurman daar ook al te staan en sloeg hem direct twee keer in het gezicht. De onfortuinlijke fietser bevestigde het hele gebeuren waarna de 43-jarige aan werd gehouden. De politie maakt proces-verbaal op.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.