Waterbei verrast publiek MusSAILkanaal

Foto: Johan de Boer

MUSSELKANAAL – Zondag verrasten de artiesten van straattheater Waterbei de bezoekers van MusSAILkanaal.

Ook zondag was het weer gezellig druk tijdens MusSAILkanaal. Zaterdag sprak de organisatie van ruim 20.000 bezoekers, maar dit aantal werd zondag zeker geëvenaard. Men flaneerde over de kades, luisterde naar muziek, bracht een bezoek aan de nautische markt, keek rond op schepen en genoot van het schouwspel van de ruim 130 historische vaartuigen die afgemeerd lagen.

En of het allemaal nog niet genoeg was, het straattheater Waterbei kwam ook langs. In het water bij Klain Klappie zong de Drijvende Diva het ene lied na het andere, Clown Jabba Dabba Doe bracht de kinderen aan het lachen en de grote prehistorische vogels van de Saurus van Close Act wandelden tussen het publiek. Ook Don van Haren was als captain Jack Sparrow van de partij. Hij en zijn team van Pirates for Kids hadden met name van het jeugdige publiek de volle aandacht. En wees eens eerlijk, wie wil het nou niet, op de foto met de piraat die geen vlieg kwaad doet?

Vanaf morgen is MusSAILkanaal weer gewoon Musselkanaal. In totaal hebben ruim 70.000 mensen een bezoek aan het evenement gebracht.

Foto’s: Johan de Boer en Catharina Glazenburg en ingezonden door Paulo Cardoso

no images were found

Video’s: Ronny Regio-Events (ook voor meer foto’s)

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.