Met Alex Vissering rond het kampvuur

Foto: Brigitte Stam

WEDDE – In en rond de Burcht van Wedde vinden er regelmatig activiteiten plaats waarvan de baten volledig ten goede komen aan het kinderhotel op deze schitterende locatie. Op zaterdagavond 22 augustus zal onze ‘eigen’ troubadour Alex Vissering er een wel heel bijzonder optreden verzorgen. Namelijk een intiem concert buiten rondom een kampvuur!

Terwijl de ondergaande zon zijn kracht zal verliezen neemt het vlammenspel haar rol over om u te verwarmen. En dat onder het genot van de Groninger liedjes uit het inmiddels wel heel brede repetoire van Alex. Op zijn eigen wijze aaneengeregen met persoonlijke vertelsels. Veel uit eigen werk want behalve zanger is deze natuurliefhebber ook een begenadigd liedjesschrijver. Ondertussen goed voor meer dan tien cd’s zal hij u op zijn eigen wijze op deze zomeravond zeker weten te boeien. Op een bijzondere lokatie en rondom een knisperend kampvuur intiem onder elkaar. Een uniek optreden dat u niet mag missen en dat ook nog eens voor een goed doel! Voor het kind dat ongewild aan de andere kant van het geluk is geboren.

Aanvang van het optreden is 19.30 uur en bij de entree van 15 euro zijn twee consumpties en hapjes inbegrepen. Indien u reserveert (deraad@dds.nl of 0597 561548) hebben wij een stoel voor u. Anders moet u een eigen stoeltje zelf meenemen.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.