Meet & greet met Dik Voorthuis in Museum de Oude Wolden

Kunt: Dik Voorthuis

BELLINGWOLDE – Zondag 16 augustus is in het Museum de Oude Wolden een meet & greet met kunstenaar Dik Voorthuis.

In de ontvangst van MOW ( Museum de Oude Wolden) vind je elke maand een nieuwe, compacte solo-expositie van een kunstenaar uit de eigen regio.Vanaf 29 juli exposeert Dik Voorthuis uit Winschoten in het museum. Hij exposeert als twaalfde in de tweede reeks 24K, waarbij elke maand een andere interessante kunstenaar uit de regio exposeert in de ontvangst van het museum. De expositie loopt tot en met 23 augustus. Elke tentoonstelling gaat gepaard met een meet & greet, die de kunstenaar zelf vormgeeft.

Op zondagmiddag 16 augustus is de kunstenaar vanaf 16 uur in het museum aanwezig voor een ontmoeting tussen kunst en kijker. Zijn 24K-tentoonstelling gaf hij het thema vrouwen mee. De kunstenaar werkt het liefst rond een thema, zoals landschappen en stillevens. Hij geeft hierbij elk thema een eigen stijl mee, eerder dan zijn eigen persoonlijke stijl de boventoon te laten voeren.

De toegang vanaf dit tijdstip is vrij.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.