“Boer Geert” in SBS programma MindMasters LIVE

Foto: Ronny

MUSSEL – Vanaf 20 november wordt bij SBS 6 het programma MindMasters LIVE uitgezonden. “Boer Geert” Krops is een van de deelnemers en zit in de Raad Van 10.

In het programma MindMasters LIVE nemen zestien getalenteerde mindmasters  het  wekelijks tegen elkaar op. Verdeeld in twee teams worden de deelnemers begeleid door de Italiaanse magische entertainer Walter Rolfo en mentalist Uri Geller.

De deelnemers worden door Walter en Uri getraind. Het doel is  het creëren van de meeste verbluffende mentale experimenten, gedurfde tests en onverklaarbare acts. Dat het programma live is, voert de druk alleen nog maar verder op; het moet op dat moment gebeuren en er kan dus van alles mis gaan.

In elke liveshow worden zij beoordeeld door de kijker thuis en door ‘De Raad Van 10’. Deze raad bestaat uit tien BN-ers die niet alleen de acts ondergaan, maar ook jureren. Enkele BN-ers die wisselend zitting nemen in deze raad zijn: Boer Geert en Sabia Engizek, de ex van Khalid Boulahrouz en voormalige vriendin van Rafael van der Vaart.

Welke deelnemer weet zich week-na-week staande te houden en mag zich aan het eind van de reeks ‘MindMaster van het jaar’ noemen? De presentatie is in handen van Kim-Lian van der Meij.

Bron: SBS6

 

 

 

 

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.